Irodaszerek, Nyomtatványok

Irodaszerek, Nyomtatványok

Ha önnek is számít a megbízhatóság

Rendszerint igen kis hangsúlyt fordítunk irodaszereink kiválasztására, pedig ezek azok a dolgok amik a nap jelentős részében körül vesznek, ezekkel dolgozunk. Nálunk ez nem így van. Beszerzés során törekszünk ár és érték arányában Önnek a legjobbat biztosítani, mert jól dolgozni csak így lehet.

Mivel több gyártóval állunk szoros kapcsolatban ezzel biztosíthatjuk önt, hogy igényeinek széles skáláját képesek vagyunk kiszolgálni, legyen szó a mindennapi irodaszerekről vagy nyomtatványokról.

Válassza a megbízhatóságot, kérjen árajánlatot!
Imprimante

Nyomtatók, nyomtató kellékek

Nyomtatók, nyomtató kellékek

Manapság nagy a nyomtató kínálat, sokféle típus létezik, mindegyik egy bizonyos célra és felhasználási módra lett tervezve. Ennek figyelembevételéhez viszonylag komoly jártasság szükséges. A megfelelő kérdések feltételével mi biztosítani tudjuk Önt, hogy a megvásárolt nyomtató az Ön és a cége igényeit legmagasabb szinten kiszolgálja.

Ehhez viszont önnek tisztában kell lennie, a hozzávetőleges havi nyomtatási mennyiséggel. Azzal, hogy szeretne színesben nyomtatni vagy az ön igényeit a fekete fehér tökéletesen kiszolgálja? Milyen papírmérettel dolgozik gyakrabban? Nyomtat szélsőséges méretben? Gondolnia kell arra, hogy milyen egyéb feladatokra szeretné a megvásárolt eszközt használni? Szeretne esetleg fénykép minőségben nyomtatni? Szeretne fénymásolni az eszközzel? Szeretne esetleg szkennelni?

Ezek birtokában biztosítjuk Önt, hogy a lehető legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk önnek nyújtani, legyen szó nyomtatóról vagy nyomtató kellékről.

Kérjen árajánlatot most!

Irodai székek

Irodai székek

Az irodai munka tipikusan több órányi egy helyben való ülést jelent – amivel olyan pozícióba kényszerítjük a testünket, amely jelentősen megterheli a gerincoszlopot.

A hátfájdalom kialakulásának megelőzésére vagy a más meglévő probléma súlyosságának csökkentésére, érdemes beszereznünk egy ergonomikus szivacspárnázattal ellátott irodaszéket, amely kellően megtámasztja a hát alsó részét, és gondoskodik a helyes testtartásról.

Számtalan típusú ergonomikus irodaszék létezik: az irodai dogozónak munkájának igényei szerint kell kiválasztania az ideális modellt.

A megfelelő irodaszéknek rendelkeznie kell az alábbi jellemvonásokkal:

Állítható magasság

Az ideális irodaszék magassága a földtől mért körülbelül 40-55 centiméterig változtatható; ez az érték a legtöbb embernek megfelel. A magasságot úgy kell beállítani, hogy a széken ülő munkatárs lába kényelmesen leérjen a talajra, a combjai vízszintesen helyezkedjenek el, a karjai pedig az asztallal egy vonalban legyenek. A gázliftes irodaszékek a legkényelmesebben és legegyszerűbben beállítható irodabútorok.

Megfelelő ülőmélység és -szélesség

Az ideális irodaszék ülőfelülete elég széles és mély ahhoz, hogy kényelmes legyen a legtöbb munkatárs számára. A székek általában 45-50 centiméter szélesek. Az ülőfelület olyan mély legyen, hogy a rajta ülő hátát a támlának tudja dönteni, illetve a szék széle és a térdhajlat között maradjon egy 5-10 centiméteres rés.

Állítható háttámla

Az irodaszék háttámlája legyen dönthető: döntsük a támlát a függőlegesnél egy kicsit nagyobb szögben hátra; előre semmiképp se álljon. A túlzottan hátradöntött szék beszélgetéshez vagy kávézáshoz megfelel, de számítógépes munkavégzéshez nem, ugyanis így a dolgozónak előre kell hajolnia, hogy lássa a gépet, és közben semmi sem támasztja meg a gerincét.

Széles kínálatunknak köszönhetően a fentieken túl az Önnél megjelenő speciális igényeket is módunkban áll kielégíteni. 

Ne hezitáljon, kérjen árajánlatot!

Tisztítószerek

Tisztítószerek

A tisztítószerek kiválasztását hajlamosak vagyunk harmadlagos kérdésként kezelni, pedig a napi teljesítményt nagyban befolyásolja környezetünk légköre..   Nem mellékes az a tény sem, hogy a megfelelő koncentrációjú és minőségű tisztítószer kiválasztásával még pénzt is takaríthatunkmeg.

A tisztítószerek fajtáit tekintve megkülönböztetünk ipari és házi/háztartási tisztítószereket. Míg az ipari tisztítószerek kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra lettek kifejlesztve, ezért töménységük és hatékonyságuk nagyobb, mint a háztartási tisztítószereké.

Ipari célokra, foglalkozásszerű felhasználásra lettek kifejlesztve. Gazdaságosabb, nagyobb kiszerelésben is elérhetők 5,10,20 literes kannákban. Több esetben hígításra szoruló tisztítószerek, bár léteznek felhasználásra előkészített változatok is.

A háztartási tisztítószerek otthonunkban használható, olyan adalékokat tartalmazó készítmények, melyek nem károsítják a felületeket, kíméletesebb, hígított, használata kész termékek, kis kiszerelésben is megvásárolhatók.

Toalett higiénia termékek és papíráruk forgalmazása

A termékeink között megtalálhatóak:

Az iparban használatos: A háztartásban használatos: A vendéglátásban használatos:
ipari kéztörlők, higiéniai adagolók, szalvéták,
ipari WC papírok, kéztörlő, műanyag poharak, tányérok, evőeszközök
ipari szappanok, és WC papírok. habdobozok,
és takarítóeszközök. és fóliázható menütálak.
Tudjon meg többet, kérjen árajánlatot!

Csomagolástechnika

Csomagolástechnika

Kiemelt szempontok a csomagolástechnika terén!

Műanyag és papír csomagolóanyagokat, csomagolástechnikai megoldásokat kínálunk ipari és háztartási célra.

A hétköznapi igényektől a speciális ipari elvárásokig

Polietilén légpárnás fólia (más néven buborékfólia) a műanyag habok mellett az egyik leggyakrabban használt védő- és párnázóanyag ütésre érzékeny vagy sérülékeny termékek burkolására, csomagolására.

Stretchfólia, síkzsugor-fólia, hullámkarton és rögzítőszalag.

Termékeink főbb alkalmazási területei:

élelmiszeripar, elektronika,
tejipar, bútorgyártás,
építőipar, háztartások,
gasztronómia.

Nálunk megfelelő anyagokon túl megfelelő szakmai támogatást kap a csomagolóanyagok kiválasztásához. 

Kérjen konzultációt.

Munkavédelmi felszerelés

Munkavédelmi felszerelés

Munkavédelem fontossága

Sokszor nem is gondolunk rá, milyen veszélyekre kell figyelnünk egy adott feladat, munka elvégzése során. Alapvető igény, hogy minden munkavállaló biztonságos környezetben végezhesse a munkáját. A munkavédelem feladata ezeknek a követelményeknek megfelelő feltételek megteremtése. A munkavédelem két fő csoportra – a munkabiztonságra és a munkaegészségügyre – osztható fel.

A munkavédelem törvények és jogszabályok előírásaiban került szabályozásra, mely szabályok betartása a munkáltatók és a munkavállalók számára is kötelező. A szabályok betartását ellenőrzik, és komoly bírságra számíthatnak, akik ezeket megszegik. Nem csak a várható bírság nagysága miatt szükséges, hanem személyes érdekünk is a munkavédelmi előírások megtartása.

Fontosak a rendszeresen megtartott munka- és balesetvédelmi oktatások, a munkavégzésekhez előírt védőfelszerelés megléte és azok szakszerű használata. A védőfelszerelések beszerzése ma már nem ütközik nehézségbe, nálunk minden felszerelést megtalál amire csak szüksége van a munkavédelmi szabályok betartásához.

Így nemcsak a büntetés kerülhető el, hanem a dolgozók is a legnagyobb biztonságban végezhetik a munkájukat. A munkavédelmi előírások maradéktalan betartása az egészség megóvása érdekében elengedhetetlen. A munkahelyi balesetek nagy része elkerülhető a munkavédelmi előírások szigorú figyelembe vételével.

Ne hezitáljon, kérjen árajánlatot!

Promociós és népszerűsítő termékek

Promociós és népszerűsítő termékek

A reklámajándék a céges imázs, illetve brandépítés céljából alkalmazott marketing eszköz. Ide  tartoznak a különféle promóciós árucikkek, termékek, ajándéktárgyak, amelyeket valamilyen szolgáltatás, esemény, vagy termék mellé csatolva vihetnek el a fogyasztók.

Ezek olyan marketingeszközök, általában hétköznapi használati tárgyak amelyeken fel van tüntetve a cég neve, céglogója vagy egy adott kampányhoz vagy céghez kapcsolódó szlogen.

Ezen termékeknek legfőbb célja, hogy az egyszeri fogyasztót visszatérő vásárlóvá alakítsa hosszútávú elköteleződés által.

Széles termékkínálatunk és tapasztalatunk segít abban, hogy Ön a legmegfelelőbb ajándéktárggyal jutalmazza partnereit, fogyasztóit, vagy alkalmazottait.

Ne hezitáljon kérjen árajánlatot!

Biztonságos vágás / vágóeszközök

Biztonságos vágás / vágóeszközök

A solingeni székhelyű MARTOR cég több mint 70 éve gyárt prémium kategóriájú vágószerszámokat ipari és egyedi felhasználók részére.

A MARTOR egy kiemelten fontos termékcsoportra, a biztonsági vágókra (késekre) helyezte a hangsúlyt, amelyek fő jellemzője az automatikus pengevisszahúzó szerkezet, vagy a fedett pengeél.  A hatékony SOLINGENI pengékkel ellátott kiváló minőségű biztonsági vágók számos különféle vágási feladatra és anyaghoz alkalmasak, például többrétegű kartonhoz, papírhoz, műanyag csomagolószalaghoz, ragasztószalaghoz, zacskóba csomagolt árukhoz, zsugorfóliához és műanyagba csomagolt raklapokhoz.

Nagy üzletláncok, logisztikai bázisok, autóipari és műanyagipari cégek, gyógyszer- és élelmiszer-ipari, valamint csomagolástechnikai vállalatok is azon felhasználók közé tartoznak, ahol a MARTOR termékek révén jelentősen csökkentették a vágási balesetek számát is.

Szlogenünk:CSOMAGBONTÁS HATÉKONYAN, BIZTONSÁGOSAN.

További fontos termékcsoportok is fellelhetők a MARTOR-nál, mint például ipari pengék, sorjázók, felülettisztítók és grafikai eszközök a különféle szakterületek igényeinek megfelelő széles választékkal.

A MARTOR vezető nemzetközi partner az innovatív vágásbiztonsági megoldásokban és világszerte jelen van termékeivel.

Ne hezitáljon ismerje meg kínálatunkat és kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot

TOP